Carina

Hälsa i fokus
 
 

God fortsättning på det nya året! Jag önskar er ett hälsosamt och lyckosamt 2017!

Jag vill börja med att informera om en helt ny box i vår F.I.T-familj - F15! Som jag tidigare informerat så är F1 och F2 borttagna ur sortimentet och istället får vi F15.

F.I.T står ju för Foundation, Inspiration, Transformation och utvecklat för att du ska få den hjälp du behöver för en hälsosammare livsstil.

F15 förändrar ditt förhållningssätt till mat och träning.
Lär dig att att göra permanenta förändringar för din hälsas skull.
Det finns 3 program av F15 med 15 dagar i varje nivå 1 & 2, och du väljer själv om du vill göra båda eller inte.
F15 innehåller en 48-sidig broschyr med information. Du får även tillgång till träningsscheman, träningsvideos, hälsotips och kostråd.
Samt produkter för 15 dagar för nivå 1.
Vill du fortsätta med nivå 2, kompletterar du med 2 Aloe vera gel som du köper separat, och fortsätter med nivå 2 i 15 dagar till.

* F15 BEGINNERS 1 & 2 -programmet kombinerar tre kroppsviktspass som du kan utföra var som helst med konditionsträning som du utför i din egen takt för att du ska komma i gång.
* F15 INTERMEDIATE PASS 1 & 2 - programmet bygger vidare på de grundläggande övningarna du lärde dig i F15 BEGINNERS med ökat motstånd. Användning av träningsband utmanar kroppen och hjälper till att bygga slanka muskler. Övningarna upprepas som en form av cirkelträning.
* F15 ADVANCED 1 & 2 - Oavsett om du är en atlet som står på toppen av din karriär eller någon som är mycket aktiv och vill ha en ny rutin för att nå nästa nivå så uppfyller detta program alla dina behov.

C9 finns kvar! CHANGE 9 ger dig en omstart på nio dagar där du fokuserar på komma in i bra vanor.

VITAL5 - En perfekt grund! Innehåller 5 av våra mest populära produkter och i paketet medföljer även ett informationsblad med tips på vägen till en sundare livsstil.

 
Är du nyfiken och vill veta mer om våra boxar eller se vårt sortiment och prislista då kan du enkelt gå in på min webbutik http://myaloevera.se/carinaswellness/sv/start/ 
Välkommen!